![]() |
?ekilli Nickler |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
AzraiL
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 26.Haziran.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 380 |
Alıntı Cevapla
Konu: ?ekilli NicklerGönderim Zamanı: 27.Haziran.2009 Saat 18:20 |
|
söLé seVmi0Rum Déé .. yaq CanyMy aLy$Tm sTn senSizLiqéé x(
iNaN TaTLym qanDym $nn a$qyNa .. x( aDyny né Zamn anSam yaqMur yaqaR ßuraLara .. x[ uNuDma héR erKéqi Diz cöqTüRén ßir qaDyn vaR ..! Hér yaqMur yaqTyqynDa qözLéRyn heP aqLymda .. yHa $imDi yHa sonRa .. Né FarqéDérqHi ..??** ßn $ny Hép sévMi$Tym … $n ßnym Hém vaR oLu$ hemDé yoq oLu$ séßéßim$in .. éRos a$qy ßizDén öRén$in .. éLimDén qéLéni aRDyma qoyMaqLa mé$quLum $imDi .. qim$é qaRy$ma$n Daa CoCuqum ßnn .. <3 $én$izLiqi ya$aDym .. CaRéSizim a$qynLa .. $én$izLiqTén yoRuLDum .. Céqmém arTyq qaHryny .. A-Y-R-I-L-A-C-A-?-I-Z .. ! $én$iz ßn neFés aLamam .. qöTür ßény qiTTiqin yéRé .. uMuTLar TüqénDy .. qéNé iCioRum aNNé .. ! Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTi?in ''O'' éL BéNim .. Bir Çy?LykTI YanLyzLy?ym Hépiniz Sa?irDiniz . . BéN YaSaDikÇa séN ÇyLdyRæCæKsin!!! ÇaRésiZ ßyRaqTyn .. ßo$LuqTa qayßoLdum .. Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HYÇ ßnm oLmadyn Hatta Ödünçtün !! Ne olur artyk vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k ..! |
|
|
|
|
![]() |
|
iso_54
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24.Ağustos.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2010 Saat 17:12 |
|
slm bayanlar ben silerle tanış mak ismaitiyorum
|
|
![]() |
|
iso_54
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24.Ağustos.2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24.Ağustos.2010 Saat 17:14 |
|
busizin içim |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |